Політтехнолог Борис Тизенгаузен повідомив, яких цілей досягла росія у війні: "Десятки тисяч калік..." (відео)

6 сентября 2022 г. в 12:30

Політтехнолог Борис Тизенгаузен повідомив, що росія під час війни досягла русофобії на світовому рівні.

Про це він розповів на своєму каналі.

«Тепер я розповім, яких цілей росія таки досягла. Зменшення кількості населення за рахунок тих, хто, будучи молодим та здоровим, став добривом для української землі. Десятки тисяч калік, непотрібних ні своїм сім'ям, ні державі. Тисячі санкцій, які відсунули більшість росіян від межі бідності до межі банального виживання. Сотні тисяч безробітних і тих, хто виїхав з росії, ізоляція та втрата світових ринків, русофобія на загальному світовому рівні», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, тепер росіяни в усьому цивілізованому світі стають ізгоями, а паспорт росії тепер діє як «мітка прокаженого». Борис Тизенгаузен підкреслив, що цілі зі знищення росії стрімко досягаються, а сама росія тепер стала найбільшим концтабором, який будь-коли бачило людство.

«А що, якщо все справді так, і путін узяв на себе велику місію з розвалу та знищення росії. Що, якщо він вирішив, що жити йому не довго, а росію хоче забрати з собою на той світ. Якщо так, то місце в пеклі вже готове. Не варто зволікати з цим», - додав Борис Тизенгаузен.

Знай

EXMO affiliate program