Попросив замаскувати під нещасний випадок: у Житомирі чоловік "замовив" партнера

25 ноября 2020 г. в 09:48

У Житомирі попередили вбивство: чоловік «замовив» свого ексбізнес-партнера за 15 000$. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

Виконавцем замовного вбивства мав стати знайомий організатора. За це 41-річний мешканець Житомира обіцяв 15 000$ «винагороди». Чоловік надав всю інформацію про свого колишнього бізнес-партнера та попросив замаскувати злочин під нещасний випадок.

Попередили вбивство оперативники управління стратегічних розслідувань в Житомирській області з колегами-правоохоронцями. Учора, 24 листопада, вони ⛓затримали замовника злочину після передачі ним частини суми за виконання вбивства.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру за ст. 15 п. 6, п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років або довічне ув’язнення.

Досудове розслідування здійснюють слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program