Поранив двох поліцейських: на Полтавщині чоловік відкрив з вікна стрілянину (фото)

1 июня 2021 г. в 09:30

У місті Кременчук Полтавської області чоловік влаштував стрілянину по поліцейських з вікна багатоповерхівки і поранив двох з них. Про це повідомляє Нацполіція.

Зазначено, що інцидент стався вночі. Була отримана інформація про обстріл поліцейських в Кременчуці, які відпрацьовували виклик про конфліктну ситуацію в одному з нічних закладів міста. Чоловік з вікна багатоповерхівки влучив у двох правоохоронців.

"На місці події оперативники встановили квартиру, звідки стріляли, і особу зловмисника. Стрілком виявився 38-річний місцевий житель, який проживав разом з неповнолітньою дочкою. У минулому чоловік був судимий за браконьєрство і крадіжку з проникненням в приміщення", - йдеться в повідомленні.

За підтримки бійців поліції особливого призначення правоохоронці провели невідкладний обшук в будинку зловмисника. Виявлено та вилучено напіврозібраний пневматичний пістолет, а у дворі будинку - газовий балон і магазин, які чоловік викинув у вікно, щоб позбутися доказів.

Слідчі оголосили фігуранту про підозру за статтею про загрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу (ч.2 ст.345 КК України). Крім того, за результатами медичного обстеження встановлено, що на момент стрілянини зловмисник перебував у стані наркотичного сп'яніння.

Чоловіка затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому може загрожувати обмеження волі до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program