Поряд падає граната, але бій не зупиняється: у мережу потрапило відео штурму ворожих позицій під Бахмутом (відео)

12 мая 2023 г. в 19:30

Воїни 3-ї окремої штурмової бригади на базі підрозділу тероборони "Азов" продовжують боронити Бахмут на Донецькому напрямку фронту. Днями вони здійснили успішний штурм позицій ворога біля міста й показали це на відео.

Унікальні кадри було знято на екшн-камеру одного з бійців 1-го штурмового батальону. Їх опублікував у Telegram-каналі командир тактичної групи "Азов" Андрій Білецький.

На відео потрапив запеклий бій наших захисників із російськими окупантами. Серед шуму численних пострілів і вибухів можна почути крики командира штурмовиків, котрий дає накази щодо просування і дій воїнів.

Бійці теж перебували під щільним обстрілом ворога, але їх не зупинила навіть граната, що впала зовсім поряд і вибухнула під час бою. Воїнам 1-го штурмового батальйону вдалося завдати окупантам втрат і, ймовірно, вибити їх із позицій.

"В один момент поряд падає ворожа граната, у нас легкий 300. Але попри це, штурмові дії не зупиняються. І наступна граната – від нас, потрапляє чітко у бліндаж росіян", – пояснив Білецький.

Він пообіцяв, що згодом опублікує ще більше відео того, як захисники України вибивають російських окупантів із нашої землі.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program