Поспішали у пологовий будинок: на Рівненщині в ДТП загинула 25-річна вагітна жінка (Відео)

20 октября 2020 г. в 09:53

У Рівненській області сталася ДТП за участю двох автомобілів, в результаті померла вагітна жінка, яка їхала в пологовий будинок. За даним фактом розпочато досудове розслідування. Про це повідомляє пресслужба поліції Рівненської області.

“Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 19 жовтня, близько 08:20 на автодорозі „Київ-Чоп“ поблизу села Корнин. Як встановили слідчі, водій автомобіля Honda, 27-річний житель Рівного, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем Volkswagen під керуванням 37-річного жителя обласного центру”, — йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП травмувалися водій та пасажирка Volkswagen: чоловіка у тяжкому стані госпіталізували у реанімаційне відділення, його 32-річну дружину — у травматологію.

“25-річна пасажирка Honda, яка перебувала на останньому терміні вагітності, від отриманих травм загинула на місці. Її чоловіка із різними тілесними ушкодженнями госпіталізували у травматологічне відділення. Подружжя їхало у пологовий будинок”, — йдеться у повідомленні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 ККУ. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюватимуть усі обставини смертельної автопригоди.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program