Потрійна ДТП у Рівному: у мережі опублікували момент зіткнення автомобілів (ВІДЕО)

2 ноября 2021 г. в 11:11

У мережі з’явилося відео з камери відеоспостереження на якому зафіксований момент жахливої дорожньо-транспортної пригоди, яка сьогодні сталася в районі рівненського зоопарку.

У пресслужбі ДСНС Рівненської області повідомили, що що у ДТП потрапили легковики: Volkswagen Passat, ЗАЗ 1102 та Honda Accord.

До приїзду рятувальників двох постраждалих забрала карета швидкої медичної допомоги.

Бійці ДСНС відключили клеми акумуляторних батарей в транспортних засобах та змили паливо-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги.

Наразі усі обставини автопригоди встановлюють працівники поліції.

У пресслужбі центру екстреної медичної допомоги повідомили про стан шістьох потерпілих (один відмовився від огляду).

Жінка та троє дітей (13, 5, 3 років ) у задовільному стані. Під час огляду було виявлено легкі тілесні ушкодження. Показники гемодинаміки в межах норми. Бригада «швидкої» надала необхідну медичну допомогу відповідно до протоколу. Від госпіталізації пацієнти відмовились (рішення щодо неповнолітніх приймала їхня мама).

Чоловік (орієнтовно 25 років) у задовільному стані. Показники гемодинаміки в межах норми. Попередній діагноз: підозра на закриту черепно-мозкову травму. Бригада «швидкої» надала необхідну медичну допомогу відповідно до протоколу. Від госпіталізації пацієнт відмовився.

Чоловік (орієнтовно 26 років). Показники гемодинаміки в межах норми. Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, вивих плечового суглоба. Бригада «швидкої» надала необхідну медичну допомогу пацієнту відповідно до протоколу та транспортували його до Рівненської центральної міської лікарні.

EXMO affiliate program