Правоохоронці розповіли подробиці ДТП з двома загиблими на Кіровоградщині

29 ноября 2020 г. в 02:02

Водію, якого затримали через підозру в скоєнні смертельної ДТП в Новоархангельському районі, обиратимуть запобіжний захід.

Правоохоронці клопотатимуть, щоб він сидів під вартою. Про це повідомив начальник слідчого управління області Костянтин Тарасенко під час брифінгу 27 листопада, інформує медіапортал DOZOR.

“ДТП сталася 26 листопада близько 15:20 на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка. Водій 1969 року народження, керуючи автомобілем МАЗ, допустив зіткнення з катком з подальшим зіткненням асфальтоукладчика та наїздом на трьох пішоходів. Інформація за цим фактом внесена до ЄРДА за ч. 3. ст. 286 ККУ “Порушення правил безпеки дорожнього руху””, – повідомив Тарасенко.

За словами поліцейського, станом на сьогодні водій-військовослужбовець затриманий. Вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру, готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Серед двох загиблих у ДТП – житель Черкаської та Кіровоградської областей. Ще один чоловік – травмований, він знаходиться в лікарні.

dzerkalo.kr
EXMO affiliate program