Прикордонники показали вибухові кадри підриву ворожого військового складу (відео)

30 мая 2023 г. в 11:30

На східному напрямку аеророзвідка прикордонників помітила переміщення ворожої техніки та зафіксувала місце, де росіяни влаштували свій військовий склад. Після передачі розвідданих артилеристам, склад ворога злетів у повітря.

Відео цього гучного вибуху з'явилося у Телеграм-каналі Державної прикордонної служби України. Зазначається, що втрати у ворога були значними.

"Під час моніторингу території Донеччини, де перебувають загарбники, аеророзвідка Держприкордонслужби виявила активність ворожої техніки, переважно вантажівок.Як з'ясувалося, у лісовій зоні на Лиманському напрямку противник облаштовував військовий склад. Мабуть, сподівався, що під щільними кронами дерев він залишився непоміченим", – розповіли у ДПСУ.

Повідомляється, що прикордонники за допомогою дрона скорегували роботу артилеристів ЗСУ, які відпрацювали по "лісовому логістичному центрі окупантів".

"Судячи з детонації, яку зафільмували наші аеророзвідники, у рашистів на цьому напрямку знову виникне запитання: гдє боєпріпаси?", – жартують прикордонники.

news.uaportal.com

EXMO affiliate program