Притула пояснив українцям, чому пішов у політику: «Це моя угода з вами» (Відео)

15 июня 2019 г. в 17:17

Шоумен, телеведучий і військовий волонтер Сергій Притула пішов у політику — дав згоду балотуватись у ВР за списками партії «Голос», але поставив умову лідеру партії та виборцям.

Про це сам Сергій Притула заявив у своєму відеозверненні до українців у Фейсбук.

Як пояснив Притула, прийняти рішення про участь у виборах як кандидат його спонукали самі українці, які тисячі разів на концертах і при особистих зустрічах та в дописах у мережі закликали шоумена іти в політику.

«Я наважився», — заявив телеведучий, зазначивши, що обрав партію Святослава Вакарчука «Голос», бо у ній немає людей, які себе дискредитували, натомість є люди-професіонали у різних галузях.

«Я перший раз за майже 38 років готовий поставити свою репутацію на шальки терезів», — сказав Сергій Притула, додавши, що відмовився від пропозиції лідера партії «Голос» посісти місце у першій десятці виборчого списку.

«Я не весільний генерал… Я радий, що, поспілкувавшись зі Святославом Вакарчуком, я зміг його переконати», — зазначив Притула.

Свою вимогу до Вакарчука поставити його в списку тридцятим Сергій Притула пояснив так: якщо українці хочуть бачити Притулу нардепом, то мають голосувати так, щоб партія набрала необхідну кількість голосів, аби 30-е місце в списку виявилось прохідним.

«Це моя угода з вами», — сказав Сергій Притула у зверненні до українців, які спонукали його йти в політику.

7days-ua.com

EXMO affiliate program