Пропонував дитину іншим чоловікам: у столиці педофіл розбещував 13-річну дівчинку

1 июня 2020 г. в 18:18

У Києві повідомили про підозру 50-річному чоловіку, який розбещував неповнолітніх школярок. Чоловік схиляв одну з 13-річних дівчат до надання сексуальних послуг. Про це повідомляє столична прокуратура.

"Київською місцевою прокуратурою № 7 повідомлено про підозру 50-річному чоловіку у розбещенні двох 13-річних дівчат та виготовленні фото- та відеоматеріалів порнографічного характеру за участі однієї з них", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що підозрюваний познайомився з малолітніми потерпілими у магазині під час здійснення покупок та попросив номер телефону однієї з них. У подальшому чоловік почав спілкуватися з школярками смс-повідомленнями, а через деякий час запросив їх до себе додому, де схиляв до вживання алкогольних напоїв, демонстрував відеозаписи зі сценами зоофілії та схиляв до вступу в статевий контакт.

"Впродовж декількох місяців підозрюваний продовжував розбещення однієї з дівчат та схиляв її до надання послуг сексуального характеру іншим особам. З цієї метою він зареєстрував потерпілу на одному із сайтів секс-знайомств, де від її імені вів листування з чоловіками, відправляв їм фотографії оголеної малолітньої дівчинки та пропонував надання нею послуг сексуального характеру за грошову винагороду", - додали в прокуратурі.

Так, за результатами розслідування зловмисник був затриманий.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program