"Просто пекло": окупант бідкається, що на Півдні ЗСУ поливають вогнем, а дітись від нього ніде (відео)

13 июня 2022 г. в 10:06

Російські загарбники продовжують щоденно стикатись зі сміливістю та міццю українських військових. Один із них у телефонній розмові бідкався, що ледь залишився живим.

Спілкування загарбника вдалось перехопити співробітникам СБУ. Під час розмови російський боєць розповів, що наші військові проявили усю українську щедрість. Били по окупантах з усього, з чого тільки могли.

Сталось це під час контратаки, проведеної нашими захисниками на Маріупольсько-Херсонському напрямку. Там вони російським загарбникам влаштували справжнісіньке пекло. Таке їм у фільмах, які романтизують війну, явно не покажуть.

Ми переповімо коротенько розмову, бо там стільки нецензурної лексики, що просто зірочок не вистачить. Загалом окупант почав з того, що їх наші військові накрили з "Градів". Після цього вони мали трішки часу, щоб очухатись, але небагато. Адже невдовзі по них уже били з мінометів.

(Вдарило) у мене прямо 10 метрів від окопу... В окоп, коротше, заскочив: як в***ло... Сидиш в окопі (матючча-матючча-матючча): "Господи, б***ь! Тільки не в окоп, тільки не в окоп!,– скімлить окупант.

Окупант поскаржився, що ЗСУ накрили його вогнем: дивіться відео 18+

Ситуацію, яка відбулась з ним, він назвав справжнім пеклом. І він не помилився. Наші захисники і захисниці продовжують доводити, що окупантам в Україні ніхто не радий. Тож знищуватимуть кожного, хто прийшов на нашу землю.

Нагадаємо, що ворог і так щоденно втрачає живу силу та техніку. Мовиться про десятки тисяч окупантів, а також тисячі одиниць машин, які перетворились на брухт.

24tv.ua

EXMO affiliate program