Путін під час масового ракетного удару по Україні проїхався на автомобілі по Кримському мосту. Відео

5 декабря 2022 г. в 18:19

Президент Росії Володимир Путін проїхався на авто по незаконно побудованому Керченському мосту, заслухавши доповідь про його ремонт після масштабного вибуху. Пропагандисти випустили цей сюжет 5 грудня – у день нової ракетної атаки ЗС РФ по Україні.

Прикметно, що диктатор був за кермом німецького Mercedes-Benz із "загниваючого Заходу", а не якогось вітчизняного автомобіля. На відео, яке зняло пропагандистське інформаційне агентство, видно дорожні знаки, інші машини на дорозі й сам міст. Однак яку відстань за цим маршрутом проїхав глава РФ – відкрите питання.

Пасажиром Путіна, окрім оператора, був віцепрем'єр Росії Марат Хуснуллін, який відповідає за проведення відновлювальних робіт на об'єкті.

"Ремонтні роботи за 9 км звідси", – розповів політик Путіну на початку поїздки.

Нагадаємо, що вибух на Кримському мості стався в жовтні. Україна не взяла відповідальності за інцидент, але пропагандисти звинувачують у тому, що сталося, українські спецслужби.

Під час "бавовни" було пошкоджено два автомобільні прольоти й залізничну частину. У РФ стверджують, що автомобільний рух по правій відремонтованій стороні вже безпечний.

Хуснуллін заявив, що чотири прольоти лівої сторони також отримали пошкодження і мають бути замінені.

Пропагандисти заявляють, що відновлення другої колії на залізничній частині мосту відбудеться за 6-7 місяців.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program