Путіну потрібні перемоги на фронті для виправдання перед російським суспільством, — Гармаш (ВІДЕО)

12 декабря 2022 г. в 15:30

Президенту Володимиру Путіну потрібні перемоги на російсько-українському фронті, які він зможе продемонструвати російському суспільству та виправдати економічні проблеми. Таку думку сьогодні, 11 грудня, в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив ексчлен української делегації у Тристоронній контактній групі щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, журналіст Сергій Гармаш.

“Дипломатія показала свою неефективність, Путін не хоче “Мінськ-3”, він хоче воєнної перемоги. Санкції вже запроваджено, йому нема чого втрачати в цьому плані. Він хоче переговорний процес як “паузу” для підготовки до чергового наступу на українську територію”, — сказав він.

За його словами, якщо Київ зараз розпочне переговорний процес із Москвою, то через кілька місяців це закінчиться черговим наступом російської армії.

“Швидше за все, він застосовуватиме силу й надалі. Тим більше, що зараз йому це потрібно вже, виходячи навіть із внутрішньополітичних міркувань. Йому потрібні перемоги, які він зможе показати росіянам та виправдати їхні економічні проблеми. Проблеми з російським бюджетом тощо. Думаю, що він до кінця йтиме воєнним шляхом”, — підсумував Сергій Гармаш.

EXMO affiliate program