Ранкова ДТП у Києві: через дії водія-іноземця загинула жінка (Відео)

21 октября 2021 г. в 11:50

Літна жінка загинула вчора вранці на пішохідному переході Повітрофлотського проспекту Києва.

Як повідомляє ГУ Нацполіції у Києві, там машину, що зупинилась на червоний сигнал світлофора, ззаду вдарило авто, яким керував 25-річний водій-іноземець. У результаті під колеса потрапила жінка, яка переходила дорогу.

“Водій автомобіля “Хюндай” скоїв наїзд на попутний автомобіль “Шкода”, який зупинився на червоний сигнал світлофора. Внаслідок удару водій “Шкоди” опинився на пішохідному переході та скоїв наїзд на 78-річну пенсіонерку. Від отриманих травм жінка померла на місці”, – проінформували в ГУ Нацполіції Києва.

За повідомленням столичної поліції, вмісту алкоголю в організмі іноземця-винуватця ДТП драгер не показав. Правоохоронці затримали підозрюваного. За фактом смертельної ДТП відкрито кримінальне провадження, в ході якого поліція буде з'ясовувати всі обставини аварії.

"Поліцейські з’ясували, що за кермом "Хюндай" перебував іноземець, 1996 року народження. Правоохоронці перевірили стан водія на вміст алкоголю в крові – драгер показав, що чоловік був тверезий. Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого", - йдеться в повідомленні столичної поліції.

EXMO affiliate program