Рашисти в Мелітополі випустили черговий фільм про замах на великого начальника (відео)

10 мая 2023 г. в 22:00

Давно окупанти не балували мелітопольців новими серіями про захоплення "терористів". Новий "сезон" за законом кіноіндустрії почали гучно - із запобігання замаху на цілого начальника відділу поліції.

У головній ролі - ФСБ. Цього разу обійшлися навіть без собак і фейкових поліцейських. Інформація, яку можна почерпнути з фільму, оригінальністю не вирізняється. За інформацією рашистів, нібито замах на начальника відділу поліції смт Кирилівка Юрія Балабіна готував 31-річний житель України, який прибув до окупованого Мелітополя за вказівкою Головного управління розвідки України. Зі свідчень випливає, що чоловік мав підкласти вибуховий пристрій в автомобіль Балабіна на травневі свята.

Як "видовища" рашисти підготували нарізку відео із затримання "терориста". У фільмі - напівзанедбаний будинок і кілька фсбешників, озброєних до зубів. Видно, що актори хвилювалися. Поки один із рашистів боявся навіть визирнути з-за свого неосяжного щита, другий одягав "терористові" кайданки - постійно поправляючи автомат, що заважав йому. Рашисти повідомили, що чоловік намагався чинити збройний опір, але в кадри фільму він чомусь не потрапив. Далі були традиційні "зізнавальні" свідчення. Завершився фільм демонстрацією вибухівки, звісно, іноземного виробництва, яку, за задумом "режисерів", могли використати в "теракті".

Наразі відомо, що УФСБ вже порушило кримінальну справу за ч. 1 ст. 30 і п. "а" ч. 2 ст. 205 КК РФ "Приготування до вчинення терористичного акту". Проводяться слідчі заходи.

ria-m.tv

EXMO affiliate program