Рашисти в Смоленської області скоїли Збройний напад на росіян-біженців з України

30 августа 2022 г. в 09:27

У ніч із 05 на 06 серпня 2022 року в соціально-оздоровчому центрі села “Профілакторій ЗІЛ” Рославльського району Смоленської області, п’яні рашисти близько години погрожували зброєю так званим “росіянам-біженцям з України”. Про інцидент детально розповіло видання “Вьорстка”.

Організатором заворушень став рашист-контрактник, який повернувся у відпустку з війни в Україні. Приводом для нальоту стали чутки про «неправильну» поведінку біженців – «хохли в їжу плюють» та «кухарів б’ють».

Рашисти вимагали від переляканих жінок та дітей вивести до них чоловіків «з Києва та Чернігова». Нападники пішли тільки тоді, коли з’ясували, що чоловіків із України в санаторії немає.

Вранці росіянка-бєженка, до голови якої рашисти приставляли зброю, погрожували зброєю її дітям, зібрала речі, дітей і втекла з російського пансіонату назад до України – до міста, де за її словами, немає ні світла, ні газу.

А проти “денацифікаторів” російські правоохоронці порушили справу за статтею “Хуліганство”.

Всім “російськомовним росіянам” в Україні, що ностальгують за СРСР, потрібно нарешті чітко усвідомити, що “русскімі” вони можуть бути тільки в незалежній Україні! А на Росії їх сприймали і будуть сприймати тільки як звичайних російськомовних “хахлов”.

EXMO affiliate program