Речник ДПСУ Демченко про відпочинок пресофіцерки Плантовської за кордоном: Поведінка є неприйнятною, щодо неї будуть ухвалені відповідні рішення

10 января 2023 г. в 18:30

Речник ДПСУ Андрій Демченко прокоментував ситуацію з пресофіцеркою південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванною Плантовською, яка під час війни у мережі показувала, як відпочиває за кордоном.

Про це він повідомив у коментарі Цензор.НЕТ.

"Я не вправі коментувати особисте життя військовослужбовців ДПСУ, це справа кожного. Проте можу зазначити, що стосовно ситуації, яка останні кілька днів розгортається навколо нашої військовослужбовиці з Одеси, у відомстві відразу відреагували на це. Зокрема, будуть ухвалені рішення, що стосуватимуться подальшого проходження нею служби та виконання обов’язків за посадою. Рішення будуть у рамках норм законодавства.

Окремо можу зазначити, нам дійсно прикро, що у час війни, коли більшість наших побратимів зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, в лавах ДПСУ є й ті, хто більше приділяє увагу виключно своєму особистому життю, при цьому, м’яко кажучи, хизуючись ним. До того ж, демонстрація якого, суперечить моральним нормам і є неприйнятним під час війни", - пояснив він.

EXMO affiliate program