Родичі вбитого молодика в Павлограді підозрюють його дівчину: деталі

7 января 2021 г. в 23:20

Звіряче вбивство хлопця в Павлограді сколихнуло всю Україну. Днями на Дніпропетровщині знайшли тіло вбитого молодика, якому в роті підірвали петарду. Його спочатку катували, а потім і зовсім вбили.

За словами родички загиблого, йому погрожували, за ним слідкували. Наразі відкрито кримінальне провадження. Була проведена судово-медична експертиза, згідно з якою смерть хлопця настала в результаті нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Відомо, що перед смертю хлопець казав ніби йому терміново треба поїхати з міста. Вона розповіла, що у хлопця була дівчина, яка знала про його проблеми, про переслідування і в пари навіть були «кодові» слова.

Про це в соцмережах розповіла тітка загиблого.

Тітка розповіла, що Олександр перед смертю дзвонив з телефону коханої до своєї бабусі і ще його тіло знайшли неподалік її дому. Цікаво, що сама ж дівчина заперечує будь-які любовні відносини з загиблим, а також будь-яку інформацію про «кодові» слова з ним. Вона запевняє, що вся інформація про зґвалтування та петарду – вимисли. Нічого подібного не було і його просто жорстоко били. Хоча на той момент експертизи ще не було.

В цей час родичка натякає на причетність дівчини до справи:

«Ти можеш брехати про кодове слово, добре, що телефон записує дзвінки. Проте, як ти поясниш те, що він того вечора телефонував тому, хто дав йому те, що знайшли в його кишені. Також він сказав цій людині, що вдома у тебе й твого вітчима знаходиться новий прихильник і він пішов до вас, адже вже вранці збирався поїхати з міста, через погрози. Знайшли його недалеко від твого будинку, той хто бив – мав на руці масивне кільце (печатку), таку яка є у твого вітчима», – написала жінка на сторінці в соцмережі.

Жінка запевняє, що Саша повернувся того вечора аби з’ясувати відносини з Іриною (за словами родички його дівчина). Наразі продовжується розслідування по справі.

orpost.media

EXMO affiliate program