Росія перекинула саперні і диверсійні групи в окуповані райони Донбасу

30 ноября 2021 г. в 00:03

Російська Федерація продовжує підсилювати розвідувально-диверсійні та саперні підрозділи на тимчасово окупованих територіях в Донецькій та Луганській областях. Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

Головне управління розвідки проінформувало, що командування російських Збройних сил направляє офіцерів та військовослужбовців контрактної служби для виконання завдань у складі російських окупаційних військ. Про це йдеться на сайті Міноборони України.

На тимчасово окуповані райони Донбасу минулого тижня прибула чергова група кадрових російських військовослужбовців, щоб посилити розвідувально-диверсійні та саперні підрозділи. В українському оборонному відомстві додають, що інтенсивне мінування призводять до втрат серед особового складу окупантів. У Росії ж ці факти використовують для дискредитації Об’єднаних сил.

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль вважає, що Росія намагається дестабілізувати ситуацію в Україні, а також у ЄС і НАТО. ASPI news повідомляло, що у Міністерстві оборони України заявили, що зараз немає загрози масштабного вторгнення на територію нашої держави.

aspi.com.ua

EXMO affiliate program