Росіянина з посвідкою на проживання в Україні не пустили в Румунію: у паспорт поставили штамп про корабель. Відео

19 августа 2022 г. в 12:20

Співробітники прикордонної служби не пустили до Румунії росіянина з посвідкою на проживання в Україні. Більше того, у паспорт йому поставили штамп із нагадуванням про "російський військовий корабель".

В результаті йому довелося повернутись до Києва. Ситуацію з прикордонниками та своїм паспортом описав у Facebook Ігор Заботін.

Росіянин із посвідкою на проживання в Україні поскаржився, що хотів виїхати до Румунії через контрольно-пропускний пункт "Порубне" у Чернівецькій області. Через кілька днів на нейтральній території прикордонники відправили його назад до Києва.

Крім того, у паспорті росіянину анулювали виїзд з України та поставили штамп "Рускій воєнний корабль іди на**й".

"Повернули мене назад, до Румунії не пустили. Прикордонники штамп ось поставили. Їду знову до Києва, навіть не знаю радіти чи сумувати. Обидва результати мені не подобалися. І залишатися важко далі і їхати не хотілося", – заявив росіянин.

У свою чергу Telegram-канал InformNapalm повідомив, що ситуація є неоднозначною, оскільки Заботін має російський паспорт і формально може виїхати до Румунії. Водночас наголошується, що на його сторінці Facebook з 24 лютого немає засудження російської агресії.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program