Російське PR-відео досягло протилежного ефекту (відео)

23 июня 2022 г. в 19:10

Міністерство сільського господарства Російської Республіки Дагестан, що на Кавказі, опинилося в центрі суспільної уваги завдяки відеоролику, який мав виконати функцію PR, але досяг протилежного ефекту. Люди були шоковані, побачивши відео, на якому стадо овець із намальованим на них символом Z біжить під фонограму патріотичної пісні "Росія, у цьому слові стільки вогню та сили...".

За повідомленнями ЗМІ, відео з'явилося у міністерському Telegram-каналі у вівторок, але невдовзі після цього було видалено.

Канал Base, де відео все ще можна побачити після того, як міністерство видалило його, іронічно прокоментував невдалий вибір овець як засіб реклами війни: "Російське законодавство не дозволяє нам жартувати над цим відео".

Нагадаємо, що для того, щоб завадити ЗМІ та громадськості говорити правду про війну, в Росії ухвалено закон, що передбачає до 15 років позбавлення волі за дискредитацію російських військових.

За іронією долі, за національною статистикою, велика кількість російських солдатів, які загинули в Україні, є уродженцями Дагестану. Керівництво регіону підтвердило загибель близько 150 дагестанців під час війни. За неофіційними даними, цифри, швидше за все, значно вищі.

epochtimes

EXMO affiliate program