Російські мобіки з Бахмутського напрямку просять путіна замінити жорстоких командирів. ВІДЕО

15 сентября 2023 г. в 15:30

Мобілізовані росіяни з Бахмутського напрямку та їхні родичі звертаються до путіна та просять поміняти командування.

Як розповіли ресурсу «Осторожно, новости» родичі рашистів, полк 1008 (в/ч 29297) повністю складається з мобілізованих, у тому числі з Новгородської та Ростовської областей рф.

«Жахливе становище наших рідних почалося практично одразу після формування полку, погіршилося з початком прибуття в зону СВО (на війну в Україну), і стало катастрофічним з квітня-травня 2023 року та вбивчим у даний час», розповіли рідні військових. За їхніми словами, командування частини віддає «бездумні та злочинні накази», спрямовує мобілізованих «на штурм з одним лише автоматом» без «підтримки та забезпечення».

За словами матері одного з мобілізованих, зараз залишки полку змушені «ховатися по підвалах», «купувати їжу власним коштом». Рідні військових стверджують, що вони опинилися у скрутному становищі через дії командира з позивним «Ростов». «Хлопці не відмовляються служити, але не так до них потрібно ставитись. Нам по телевізору показують одне, а насправді зовсім інше. Так не можна поводитися з людьми», — вважають родичі мобілізованих.

«Просимо вас поставитися уважно, без формалізму та відписок, до нашого звернення та звернення мобілізованих 1008 полку, і вжити термінових заходів щодо врятування життя наших рідних та виведення їх на територію російської федерації»,— заявили родичі військових.

https://sprotyv.info

EXMO affiliate program