Російські окупанти Донбасу вдались до особливого способу посилення своїх позицій на передовій

8 мая 2021 г. в 06:40

Росія нарощує свої окупаційні війська на Донбасі і посилено готує їх до боїв. При цьому для облаштування своїх передових позицій бойовики застосовують обманні маневри.

Про це з посиланням на дані української військової розвідки повідомляє Міністерство оборони України.

“Командування ЗС РФ продовжує підтримувати у готовності до застосування оперативне угруповання російських формувань на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях. З цією метою проводяться постійні тренування артилерійських та мінометних розрахунків до здійснення вогню по закріплених цілях. Крім того, противник використовує дотримання підрозділами Об’єднаних сил режиму припинення вогню для удосконалення інженерно-фортифікаційного обладнання власних вогневих позицій”, – йдеться в повідомленні ГУР Міноборони України.

Українська розвідка повідомляє і про обманні маневри, до яких російські окупанти вдаються при обладнанні своїх передових позицій.

"Особлива увага приділяється облаштуванню хибних рубежів оборони, а також розміщенню замаскованих муляжів озброєння та військової техніки. Це робиться для введення в оману підрозділів Об'єднаних сил та провокування їх на відкриття вогню", - повідомляє ГУР Міноборони України про обманні маневри російських окупантів Донбасу.

7days-ua.com

EXMO affiliate program