Російські окупанти здобули премію Дарвіна за найбезглуздіше фіаско на полі бою (відео)

6 августа 2022 г. в 00:30

Російські окупанти здобули премію Дарвіна за видовищну самоліквідацію на полі бою. Фіаско "другої" армії світу показало 72 ОМБр ім.Чорних Запорожців у своєму telegram-каналі.

Російські окупанти щодня доводять, що не мають честі, і чесне ведення війни це не про них. Втім, карма рано чи пізно завжди осягає своїх "героїв".

Так цього разу загарбники вирішили піти на хитрість, щоб прорвати захист ЗСУ. Вони набили камаз вибухівкою і хотіли запустити у бік українських захисників, проте попередньо навіть не замислилися перевірити шлях. На щастя, вантажівка в перші секунди шляху, наїхала на міну. Воїни ЗСУ побачили чудовий салют, а російські окупанти вкотре отримали премію Дарвіна.

"Рашисти хотіли взяти позиції ЗСУ. Для цього навіть вдалися до військової хитрощі – створили камаз-камікадзе. Автомобіль із вибухівкою хотіли пустити у бік окопів Захисників України. Але перевірити її шлях, який апріорі міг бути лише один, вони не додумалися – тому протитанкова міна внесла свої корективи", - йдеться у повідомленні.

Знай

EXMO affiliate program