Російські військові у Чорнобаївці записують іронічні відео про свої невдачі, «відмовників» та пияцтво (Відео)

7 июня 2022 г. в 07:40

Російські військові, які зараз дислокуються у селі Чорнобаївка Херсонської області, записують на свої телефони відео у розважальному стилі, де у іронічному тоні обговорюють невдалий наступ росіян на Миколаїв, спілкуються про «відмовників» та пияцтво в армії.

Про це йдеться у матеріалі «Слідства.Інфо» з описом отриманого журналістами від власних джерел відео, знятого на телефон російського окупанта.

На отриманому відео російські військові вдають, ніби вони на розважальному ток-шоу, де ведучий та гості діляться враженнями від війни і відповідають на запитання. Декілька російських військових, які з’являються на відео, знаходяться у темному приміщенні з гірляндою, вікнами, забитими простреленою фанерою, та маленьким квадратним телевізором. Замість мікрофона окупанти використовують поліцейський жезл та називають свій «телеканал» «Очкошники ТВ».

Ось один з діалогів «ведучого» та “гостя студії»:

— Сегодня у нас в гостях бывший десантник 247 полка, Оёков Расул Ибрагимович. Вот я слышал, 5 марта у вас было наступление на Николаев. Как вы там, как сказать, действовали?

— Ошеломительно быстро убегали.

— Я слышал, вас них**во раз**бали там. Осталось потерь до**я.

— Нас ни**ево разъебали, у нас нет больше техники, нам пи**а.

«Слідство.Інфо» ідентифікувало двох російських військових, які з’являються на відео. «Ведучим» з поліцейським жезлом виявився 24-річний Ельдар Нахушев з міста Черкеськ. У соцмережах він публікує фото у військовій формі з маленьким сином. Також, як видно з соцмереж, Ельдар Нахушев займається музикою та виступає на весіллях: якось він посів перше місце у номінації “Інструментальна музика” конкурсу художньої творчості «Солдати антитерору».

Ще один ідентифікований окупант з отриманого відео — Расул Ойоков. У його соцмережах чимало постів з прапором та символікою Республіки Адигея. Під одним із таких зображень підпис: «Мы помним и забывать подобно смерти. 1763-1864». Йдеться про російсько-кавказьку війну, у якій черкеси чинили героїчний спротив агресії Російської імперії.

Судячи з отриманих даних, військовослужбовці з відео належать до 22-го армійського корпусу Берегових військ Чорноморського флоту російської армії, який зараз дислокується у Чорнобаївці.

slidstvo.info

EXMO affiliate program