Російським морпіхам у Павлівці влаштували "м'ясорубку": відео та всі подробиці (відео)

8 ноября 2022 г. в 15:30

Українські військові влаштували російським окупантам справжню "м’ясорубку" біля Павлівки Донецької області. Величезні втрати виникли через некомпетентність командування РФ.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на повідомлення у соцмережах.

На оприлюднених кадрах видно, як колони ворожої бронетехніки потрапляють у засідки, які підготували українські військові, та зазнають тяжких втрат.

За інформацією видання Медуза, під Павлівкою загинули сотні росіян, більша частина з яких - військові 155-ї бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту.

Через це солдати навіть написали губернатору Приморського краю відкритого листа, де попросили про порятунок тих, хто вижив.

"У черговий раз нас кинули у незрозумілий наступ… Внаслідок "ретельно" спланованого наступу "великими полководцями" ми втратили за чотири дні близько 300 осіб убитими, пораненими та зниклими безвісти. 50 відсотків техніки. Це тільки наша бригада", - йдеться у листі.

Як повідомив пропагандистський журналіст Олексій Сладков, евакуювати військових немає можливості, наголосивши, що українська артилерія "методично рівняє все із землею".

"Стоїть дилема: щоб вивести з Павлівки виснажені підрозділи, треба ввести туди свіжі. Немає ні свіжих підрозділів, ні можливості провести відведення та заміну, тому що все під обстрілом з боку Вугледару та інших напрямів", - зазначив він.

Водночас Міноборони РФ стверджує, що ситуація під Павлівкою - абсолютно некритична, а втрати становлять лише 1% за 10 днів боїв.

EXMO affiliate program