"Роти закрийте, іграшки скінчилися": у РФ військкоми поводяться з мобілізованими, як з худобою. ВІДЕО

24 сентября 2022 г. в 09:30

Кремлівський режим не лише перетворює росіян на гарматне м’ясо для відправки на війну проти України, а й поводиться з ними як з худобою.

Серед іншого, це виражається у демонстративно хамському ставленні до мобілізованих з боку військкомів, про що свідчать відео, які публікуються у соцмережах, інформує НВ.

На одному з них співробітник військового комісаріату, відчуваючи своє домінування над резервістами, одразу ж погрожує їм кримінальним покаранням за відмову від участі у війні, відверто ігноруючи будь-які аргументи незадоволених.

"Тихо! Зараз я полковником стану. Я, до речі, на другій чеченській був — не всався, все гаразд. Зрозумів? Тихо! Без паніки. Зрозуміло, так?", — обурився він ремствуванням росіян, після чого всі слухняно пішли брати свої повістки.

На ще одному відео мобілізованих зібрали в актовому залі, щоб провести інструктаж, а коли вони почали скаржитися на свої проблеми, які для них виявилися актуальнішими, ніж криваві авантюри Кремля, військком їх одразу обложив.

"Ви як баби, бл*! Рот закрийте!.. Іграшки скінчилися. Ви всі військові. Три дні тут, борт, два тижні додаткової підготовки", — заявив він, вказавши бунтарям на їхнє місце.

Нагадаємо, 21 вересня, після скасованого напередодні звернення до громадян РФ, Путін оголосив у країні "часткову мобілізацію".

За словами міністра оборони Сергія Шойгу, він планує відправити на фронт ще 300 тисяч резервістів.

Після цього росіяни почали масово скуповувати квитки до інших країн, щоб уникнути участі у війні в Україні.

EXMO affiliate program