Розбещував дівчат віком від 9 до 16 років: переписка педофіла з жертвами потрапила у мережу (Відео)

8 июля 2020 г. в 09:40

У Києві перед судом постане чоловік, якому інкримінують 44 епізоди розбещення неповнолітніх. Жертвами кривдника стали 9 дівчат віком від 9 до 16 років. Зловмисник також розповсюджував порнографію та вчинив сексуальне насильство відносно двох малолітніх. Про це повідомили у поліції Києва.

"Працівники Подільського управління поліції спільно з Департаментом кіберполіції викрили 41-річного місцевого мешканця, який розбещував 10-річну дівчину, ще у листопаді минулого року. Під час досудового розслідування за даним фактом слідчі встановили ще вісім неповнолітніх потерпілих, відносно яких підозрюваний вчиняв злочини сексуального характеру", - йдеться у повідомленні.

Як з’ясували поліцейські, правопорушник під час спілкування за допомогою інтернету надсилав дітям зображення порнографічного характеру та отримував аналогічні особисті фото у відповідь. Також він вів розмови на сексуальні теми та всіляко розбещував неповнолітніх. Під час особистих зустрічей з деякими з них цілував та торкався їх статевих органів.

Фігуранту інкримінують вчинення 44 епізодів злочинів, передбачених:

  • ч. 4 ст. 153 (сексуальне насильство)
  • ч. 2, 3, 4, 5 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів)
  • ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Зловмисник знаходиться під вартою. Наразі досудове розслідування завершено, а матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до Подільського районного суду міста Києва. Санкція найбільш тяжкого злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program