Розслідувачі ідентифікували окупантів, які зняли себе на телефон під Харковом (відео)

23 августа 2022 г. в 12:45

Співзасновник групи InformNapalm Іраклій Комахідзе опублікував імена та посилання на соціальні мережі шести мародерів з Росії, які "засвітилися" в селі Циркуни через вкрадений мобільний телефон.

Співзасновник групи незалежних розслідувачів InformNapalm Іраклі Комахідзе опублікував імена та посилання на сторінки в соціальних мережах шести російських мародерів, які знімали себе на вкрадений телефон під час окупації села Циркуни на Харківщині. Про це повідомляється в Telegram-каналі організації.

"У вихідні на багатьох Телеграм[-каналах] з'явилося відео з російськими окупантами-мародерами, які знімали себе на вкрадений телефон мешканки Циркунів Харківської області. Цирк у тому, що ці клоуни навіть не зрозуміли, що все зняте збереглося в Google-сховищі. Зазначено, що господарка телефону передала всі матеріали до правоохоронних органів, які нібито вже ідентифікували бандитів (чому немає підтверджень)", – йдеться в повідомленні.

Розслідувачі наголошують, що публікують дані щодо російських військових, щоб українські правоохоронці змогли продовжити своє розслідування.

Так, InformNapalm дає наступну інформацію щодо впізнаних росіян:

Лейтенант Владислав Соколов, сторінку в соцмережі видалено.

Контрактник Владислав Привалов, сторінка у соцмережах.

Контрактник Руслан Шехмаметьев, сторінка в соцмережах, активний.

Контрактник Максим Вешняков, сторінка у соцмережах, активний.

Контрактник Владислав Барвіт, сторінка у соцмережах.

Контрактник Віталій "Газманов" Назаров, сторінку в соцмережі видалено.

Фокус

EXMO affiliate program