Розстріляв 50-річного чоловіка: на Львівщині затримали професійного кілера (фото)

14 июля 2020 г. в 20:10

У понеділок 13 липня в результаті проведення поліцейської спецоперації правоохоронці затримали 37-річного чоловіка, якого підозрюють у навмисному вбивстві. Про це повідомляє Нацполіція.

Так, у вересні 2015 року до одного з будинків у Львові на автомобілі «BMW» під’їхали невідомі особи у камуфляжній формі та розстріляли 50-річного чоловіка. Від отриманих поранень потерпілий загинув на місці. Невдовзі іномарку з номерами на чорному фоні правоохоронці знайшли у середмісті. Причетними до смерті львів’янина виявилися учасники місцевої організованої злочинної групи 1973 та 1983 років народження, один з яких є кілером цієї ОЗГ.

В ході проведених заходів поліцейські встановили, що один з розшукуваних переховується від слідства на території Італії. Спільними зусиллями українських та італійських правоохоронців втікача затримали поблизу міста Неаполь. У лютому 2019 року члена організованої злочинної організації екстрадували до України.

Незважаючи на заходи конспірації, оперативникам вдалося встановити місце переховування другого зловмисника – кілера однієї з ОЗГ. Чоловік під іншим ім’ям мешкав на території м. Яремче Івано-Франківської області.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program