Розтоптала український прапор та образила українку: у Швеції покарали неадекватну росіянку (Відео)

28 апреля 2022 г. в 07:40

У Швеції українка Хельга Кайда добилася покарання для агресивної російської емігрантки, яка накинулася на неї біля посольства РФ у Стокгольмі.

Жінку на ім'я Євгенія Карлсон (Денісова) звільнили з роботи, а шведські правоохоронці займуться її справою більш докладно, пише zmina.info.

Інцидент стався 25 квітня, коли Хельга Кайда дорогою додому побачила, як жінка рве та розкидає українську символіку біля посольства РФ. Дівчина почала знімати безчинства на телефон, після чого росіянка підійшла до неї і почала ображати.

"Я увімкнула камеру і запитала, навіщо вона це робить. Відповідь була тому, що я нацистка, повія, виглядаю некрасиво, мій одяг дешевий, і я скоро помру, - написала українка у Facebook. - Цим постом я хотіла би привернути увагу до того, що люди з такими цінностями живуть у демократичних суспільствах. Будь-хто може стати жертвою їхньої ненависті. Я вже впізнала її та повідомила у поліцію. Я готова звернутися до преси, якщо преса захоче висвітлити цю історію".

На відео росіянка каже: "Ви ж фашисти тухлі. Брудні, які вийшли з російського народу. Ти така страшна, як мавпа. Ти все життя будеш нещасна, жебрачка, брудна, ось у цих кросівках ходитимеш, у цих штанцях за 150 крон. А у мене плащ за 25 тисяч, косинка та сумка. У цій страшній брудній рожевій шапці ти просто згниєш".

"Записуй, дурненька. Чмо на лижах. На соціалку тут живеш чи повія? У вас зазвичай ці поломийки працюють, вони до мене додому приходять підлогу мити. України або повії, або поломийки".

"Ти навіть історію свою не знаєш. Володимир вас охрестив, Володимир вас і відспіває".

Користувачі мережі допомогли Хельзі в упізнанні Євгенії Карлсон. Вона повідомила про неї в поліцію, а українське посольство у Швеції звернулося до шведських правоохоронних органів з проханням дати правову оцінку її вчинку. Також росіянку звільнили із роботи: рекрутингова компанія Lernia, де вона працювала, заявила, що Євгенія Карлсон "більше ніколи до них не повернеться".

apostrophe.ua

EXMO affiliate program