Самогубство пацієнтів лікарні для хворих на COVID-19: подробиці

24 сентября 2020 г. в 00:14

Тіла двох загиблих чоловіків, які вистрибнули з другого поверху Київської лікарні № 4, що є однією з опорних для лікування пацієнтів із COVID-19, направили на судово-медичне дослідження для розтину та встановлення причин смерті. Про це повідомляє УНН з посиланням на речницю прокуратури Києва Надію Максимець.

“21 та 22 вересня до поліції надійшло два аналогічних повідомлення про те, що з другого поверху однієї з київських лікарень вистрибнули пацієнти та загинули. Перший загиблий — це чоловік 1952 року народження, а другий 1978 року народження. Основною версією причини загибелі цих людей є самогубство”, — розповіла Максимець.

За її словами, на місці події працювали працівники слідчо-оперативної групи, вони допитали медичний персонал, пацієнтів, які були свідками цих подій.

“Наразі тіла загиблих направлені на проведення судово-медичного дослідження для розтину та встановлення причин смерті. Надалі буде призначена також судово-медична експертиза”, — сказала Максимець.

Максимець наголосила, що розслідування загибелі двох чоловіків взято на контроль місцевою прокуратурою.

“Зважаючи на те, що вказані факти сталися впродовж короткого часу, двоє загиблих людей за аналогічними обставинами на території однієї лікарні, ми вважаємо, що це надзвичайні події, тому розслідування обставин загибелі цих людей взято на контроль і місцевою прокуратурою, і Київською міською прокуратурою”, — розповіла Максимець.

Нагадаємо, з вікна другого поверху Київської лікарні № 4, що є однією з опорних для лікування пацієнтів із COVID-19, другий день поспіль вистрибують люди. Двоє чоловіків загинули.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program