СБУ нагрянула в урядовий квартал Києва: стало відомо, що відбувається (фото, відео)

11 января 2023 г. в 18:00

Сьогодні, 11 січня, у Печерському районі столиці, зокрема, в межах урядового кварталу, Служба безпеки України проводила контррозвідувальні (безпечні) заходи.

Про це повідомили на офіційному сайті СБУ.

"Мета — перевірка та посилення контрдиверсійного захисту важливих державних об’єктів, підвищення безпеки осіб, щодо яких здійснюється державна охорона. Це особливо важливо в умовах збройної агресії рф, яка намагається дестабілізувати ситуацію в Україні будь-яким способом", — йдеться у повідомленні.

Сьогодні за участі представників Управління держохорони силовики проводять огляд території, а також окремих приміщень (офіси, місця загального користування багатоквартирних житлових будинків, закладів сфери громадського обслуговування тощо з метою виявлення заборонених предметів).

Крім того, здійснюється перевірка громадян, які перебувають на території урядового кварталу. Під час проведення цих заходів можливі обмеження проходу та проїзду вулицями Києва. Також у громадян можуть перевіряти документи й оглядати автомобілі.

Служба безпеки України звернулася до жителів столиці з проханням поставитися з розумінням до можливих незручностей у зв’язку з проведенням контррозвідувальних заходів і належним чином реагувати та виконувати вимоги правоохоронців.

Громадян просять мати при собі документи, що посвідчують особу, а також не порушувати правила комендантської години.

EXMO affiliate program