СБУ зреагувала на скандал навколо інтерв’ю зі Стрєлковим (Відео)

20 мая 2020 г. в 15:48

Публікація інтерв’ю, яке український журналіст Дмитро Гордон взяв у російського окупанта Ігоря Гіркіна-Стрєлкова, викликало суспільний резонанс, на який зреагувала СБУ.

Як повідомляє Служба безпеки, ініціатором цього інтерв’ю був Дмитро Гордон, та українські спецслужби уже докладно вивчають висловлювання Стрєлкова як потенційні докази для міжнародного суду у справі російської агресії проти України та в справі МН-17.

Гордон заявив, що інтерв’ю в Гіркіна, який в 2014 році був так званим «міністром оборони ДНР», брав спеціально для українських спецслужб.

Тим часом після публікації інтерв’ю 18 травня під офісом Гордона в Києві відбулась акція протесту — активісти на знак протесту проти можливості вільно висловлюватись в Україні російським агресорам намагались закидати офіс Гордона яйцями, а на тротуарі перед офісом написали, що думають про Гордона.

Більше подробиць про скандал навколо інтерв’ ю з російським окупантом, який безпосередньо брав участь в анексії Росією Криму і розпалюванні війни на Донбасі, — у сюжеті ТСН.

7days-ua.com

EXMO affiliate program