Що відомо про військового, який вистрілив у дитину на Житомирщині

14 июля 2021 г. в 23:19

Військового, який важко поранив у Новоград-Волинському 9-річного хлопчика, раніше відстороняли за стрілянину, яку він влаштував у стані алкогольного сп'яніння. Однак за цей інцидент його так і не покарали.

Про це виданню на умовах збереження анонімності повідомили офіцери, ознайомлені із деталями попереднього інциденту.

Офіцера відстороняли за пиятику на службі

Товариші по службі розповіли, що підстрелив дитину 43-річний військовий розвідник, полковник Олександр Остапенко. Для нього це не перший такий інцидент.

Остапенка ще за колишнього керівника Головного управління розвідки Бурби усували від служби, оскільки він на день воєнної розвідки п'яний влаштував стрілянину просто на "острові",

– стверджують офіцери.

Однак додають, що за нинішнього керівництва йому все зійшло з рук.

Співрозмовники видання також зазначили, що полковника раніше врятувало те, що ніхто не постраждав. Тепер справу навряд чи вдасться зам'яти. Однак той факт, що Остапенка відпустили під домашній арешт, вони вважають тривожний "дзвіночком".

На Житомирщині чоловік вистрелив у дитину: що відомо

  • Військовий гостював у будинку свого товариша. Там він за чаркою вирішив похизуватися перед дітьми зброєю. У результаті підстрелив сина господаря.
  • У 9-річного хлопчика пошкоджені хребет, шлунок та селезінка. Він перебуває у важкому стані в реанімації київського "Охматдиту", куди його доставили гелікоптером. Дитина перенесла важку операцію.
  • В автівці військового знайшли арсенал – 2 автомати Калашнікова, пістолет "Форт-17", сотні патронів різного калібру, кілька реактивних протитанкових гранат.
  • Чоловікові повідомили про підозру, згодом суд обрав йому запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

24tv.ua

EXMO affiliate program