Секс-скандал в окупованому Севастополі: дружину колаборанта звинуватили в розбещенні учнів у школі

28 января 2023 г. в 07:00

В окупованому Севастополі стався секс-скандал в одній із шкіл. Вчителька, дружина військового зрадника України роздягала дітей та робила їхні фотографії.

Як повідомляє сайт «Події Криму», вчителька однієї із севастопольських шкіл Алла Шагєєва змушувала учнів роздягатися, стосувалася дітей «нижче за пояс», фотографувалася з ними голяка, а порно-фотографії відправляла своєму чоловікові.

Як розповіла мати потерпілого учня, «виявилося, що Шагєєва просила залишитися мого сина після уроків. У кабінеті вона торкалася мого сина в районі інтимних зон, змушувала їх показувати і навіть фотографувала. Роздягалася сама. Син говорив, що під час цих збочень вона неодноразово дзвонила по відеозв'язку якомусь Романові, чи Роберту і обіцяла йому «цікаві фото».

Чоловік Алли Шагєєвої – високопоставлений колаборант Роберт Шагєєв – був командувачем українського підводного човна «Запоріжжя».

У 2014 році Шагєєв став посібником окупантів. Там піднявся до рівня заступника командира бригади підводних човнів Чорноморського флоту ВМФ РФ, віддаючи накази бомбардувати Україну «Калібрами».

EXMO affiliate program