Сексуальний скандал за участі впливового співробітника МВС: всі подробиці (відео)

5 декабря 2018 г. в 22:36

Переписку з брудними домаганнями від чиновника МВС Віталія Марченка 19-річна студентка виклала в соцмережі на початку листопада.

Наталя благала про допомогу, бо впливовий правоохоронець нібито погрожував. Після цього Наталя зникає. А потім дає інтерв'ю, в якому розповідає, що її використали знайомі, заради брудної мети. Кому ж це потрібно? Правоохоронці після стрімкого розслідування затримують політтехнолога та блогера, яких називають злочинним сіндікатом. Слідчі підозрюють, що чорну піар-акцію медійникам замовили аби діскредетувати дружину Варченко-Ольгу. Адже вона заступниця директора Державного Бюро Розслідувань, яке ще навіть не почало працювати.

Ще задовго до затримання, журналісти припускали, що вся справа не вигідна нікому, окрім самої "жертви провокації". Ту саму версію озвучує і захист затриманих, мовляв, професійні піарники не організовують дешеві провальні скандали, які гарантовано розкриють за два дні. Чому ж за ґратами опинилися саме Барабошко та Петров? Вони вважають, що давно вже набридли павоохоронцям. Тим часом дівчина, з якої почався скандал розповіла, що ні Петрова, ні Барабошко не знає

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program