Семеро загиблих разом з бойовиками. Атаку на Пакистанську фондову біржу здійснили сепаратисти Белуджистану — відео

30 июня 2020 г. в 11:06

Семеро людей, зокрема четверо бойовиків, загинули при атаці на Пакистанську фондову біржу в місті Карачі вранці 29 червня.

Серед загиблих — двоє охоронців фондової біржі та один поліцейський. Також було застрелено чотирьох бойовиків, які здійснили атаку. За попередніми даними, жертв серед брокерів біржі немає, повідомляє АР.

Ще сімох осіб було поранено під час нападу, уточнює The Guardian.

Як повідомлялося раніше, вранці 29 червня четверо бойовиків підірвали кілька гранат біля головного входу в офісний комплекс, де розташована Пакистанська фондова біржа, а потім увірвалися до будівлі та відкрили безладну стрілянину по людях.

Перестрілка з правоохоронцями тривала близько пів години, перш ніж всіх нападників було вбито. Стрілянину чути на цьому відео:

Зараз прилеглі райони міста Карачі оточено, поліція намагається з’ясувати, чи не було спільників у нападників. Крім того, будівлю перевіряють на предмет можливого мінування.

Працівники поліції розповіли ЗМІ, що на тілах бойовиків виявили запаси харчів — можливо, вони планували тривалу облогу біржі.

Бойовики були одягнені в форму, схожу на поліцейську.

Напад, про який повідомили вранці головні новинні агентства світу, здійснили бойовики Армії визволення Белуджистану — саме вони пізніше взяли на себе відповідальність за атаку.

Будівля, де знаходиться біржа, розташована в «зеленій» зоні Карачі, яка суворо охороняється, і де також розміщено державний банк Пакистану та штаб-квартири національних і міжнародних фінансових установ.

nv.ua

EXMO affiliate program