Серед бійців ЗСУ є безповоротні втрати: окупанти обстрілюють всю лінію фронту на Донбасі (Відео)

7 апреля 2021 г. в 00:30

Внаслідок ворожих обстрілів 5 квітня на Донбасі загинули два українські військові: один під Авдіївкою на Донецькому фронті, другий – під Золотим на Луганському.

Як повідомляє штаб ООС у Фейсбук, обидва бійці ЗСУ отримали смертельні кульові поранення.

За даними українського військового командування, російські окупанти минулої доби 7 разів відкривали вогонь на Донбасі.

Обстріли позицій українських військ бойовики вели по всій лінії фронту на Донбасі: від Золотого-4 на Луганському до Водяного на Приазов’ї. Більшість ворожих обстрілів була з гранатометів.

"На обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкрили вогонь у відповідь", - повідомив штаб ООС.

Про всі факти порушення російськими окупантами умов режиму тиші на Донбасі українське командування проінформувало спостерігачів ОБСЄ.

"Проросійські найманці продовжують роботи з дообладнання старих та облаштування нових оборонних позицій. 5 квітня зафіксовано проведення інженерних робіт поблизу населеного пункту Калинівка Донецької області, де представники збройних формувань Російської Федерації облаштовували нові оборонні споруди у напрямку позицій Збройних сил України. Того ж дня проводилися інженерні роботи у напрямку передових позицій українських захисників у районі Донецького аеропорту", - йдеться в повідомленні штабу ООС про порушення російськими окупантами умов режиму тиші.

У ніч на 6 квітня російські окупанти вогонь на Донбасі не відкривали.

7days-ua.com

EXMO affiliate program