«Схаменіться вже нарешті»: чиновниця обурилася через масові весілля в «червоній зоні» Чернівців (Відео)

8 марта 2021 г. в 15:30

Заступниця голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак емоційно відреагувала на те, як буковинці у Герцаївському районі проводять велелюдні вечірки попри “червону” зону карантину.

Про це посадовиця у прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook.

Вона зауважила, що ситуація із коронавірусом в Чернівецькій області наразі “дійсно складна”.”Цього тижня ситуація була найбільш складною за весь час, за весь рік боротьби. Розгорнуто найбільшу кількість ліжок за весь рік. Якщо ми говоримо, що 60% зайнято ліжок, то це фактично 1310 людей знаходяться у лікарнях. Більшість реанімацій, по суті, уже є зайнятими”, – сказала Гусак.Чиновниця додала, що не “розуміє тих людей, які вперто не хочуть жити”.

“Цей буковинський вроджений оптимізм: “Який ковід, коли всі лікарні закриті?”, “Це точно мене не буде стосуватися”… І коли в ЗМІ показують в онлайні, як проходять весілля в Герцаївському районі… Можливо, ви мало довіряєте нам, чиновникам. Але насправді зараз є дуже багато дописів самих лікарів, які показують, що насправді робиться у лікарнях. Усіх, хто не вірить у будь-яку статистику, запрошую пройтися зі мною по реанімаціях…”, – сказала заступниця голови ОДА.

Водночас Наталія Гусак пригадала історію, як у період пандемії на Буковині відгуляли велелюдне весілля, після якого у родині, яка святкувала, були поминки. Раніше повідомлялося, що учора в одному з ресторанів Чернівецької області відбулось велелюдне святкування весілля. Один з гостей транслював розваги наживо на своїй сторінці у Facebook.

newsyou.info

EXMO affiliate program