Школярка народила від 15-річного чоловіка і тепер на нього чекає суд

19 мая 2023 г. в 09:00

На Львівщині сталася подія, коли 13-річна дівчинка народила дитину від свого 15-річного парубка.

Цей випадок призвів до порушення кримінальної справи про зґвалтування неповнолітньої особи, яку наразі проводять правоохоронні органи. Про це повідомляє zaxid.net..

Згідно з наданою інформацією, 13-річна школярка народила, а на хлопця порушили справу щодо зґвалтування неповнолітньої... хоча вони вже одружені у такому юному віці. І все тому, що на момент статевого контакту їй не було 14 років.

Виявилося, що молода людина є студентом другого курсу Миколаївського професійного ліцею. Він познайомився з 13-річною дівчинкою ще минулого року, коли їй було лише 12 років, і між ними виникли стосунки. Внаслідок цих відносин дівчинка завагітніла та народила дитину навесні 2023 року, під час повномасштабної війни.

Прокуратура повідомила, що інтимні відносини між підлітками відбувалися за взаємною згодою.

Якщо вина хлопця буде доведена, йому може загрожувати покарання у вигляді ув'язнення терміном від 10 до 15 років.

Прокуратура подала клопотання до Городоцького районного суду 4 травня стосовно цієї справи. Суд вирішив відпустити юнака під особисте зобов'язання.

У матеріалах справи також зафіксовано, що юний батько має виключно позитивні відгуки від його викладачів, і раніше він не мав жодних проблем із законом. Ці обставини можуть вплинути на розгляд судового процесу.

EXMO affiliate program