Сили оборони знищили на Харківщині російську САУ 2С19 "Мста-С", здатну бити на 29 км. Відео

30 августа 2022 г. в 09:30

Українські захисники продовжують завдавати втрат російським окупаційним військам. На Харківщині Сили оборони знищили російську САУ 2С19 "Мста-С", здатну бити на 29 км.

Разом з артилерійською установкою було ліквідовано боєкомплект і особовий склад окупантів. Про це повідомило Східне оперативно-територіальне об'єднання НГУ.

Жест "доброї волі" росіяни з технікою зробили на півночі Харківщини, у районі державного кордону України з країною-окупантом.

"Такий результат спільної роботи артилерійської розвідки Національної гвардії та артилерійського розрахунку однієї з бригад Збройних сил України", – зазначили в НГУ.

Там також уточнили, що гвардійці та представники ССО за допомогою БПЛА розвідали ціль, корегували вогонь та верифікували результати. Артилеристи ЗСУ нанесли точне вогневе ураження ворожої САУ.

"Ворог буде розбитий! Україна переможе!" – резюмували наші захисники.

Варто зазначити, що російська армія за шість місяців війни в Україні зазнала значних втрат особового складу й військової техніки. На 187-й день після вторгнення у її лавах недораховують уже більш ніж 47 тис. військовослужбовців, які стали "двохсотими". Так само українські воїни позбавили ворога тисяч одиниць бронемашин і озброєння, літаків, гелікоптерів, які перетворилися на брухт.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program