Сім'я була зразкова: що розповіли сусіди про застрелених у Львівській області дітей та матір (відео)

1 октября 2020 г. в 11:15

Нині саме 38-річна мати – єдина, кого правоохоронці підозрюють у вбивстві.

Жителі села Велика Волосянка у Львівській області, де знайшли застреленими двох дівчаток - 6 та 9 років та їхню матір, кажуть, що сім'я була зразкова. Люди не можуть повірити у те, що сталося.

Нині саме 38-річна мати – єдина, кого правоохоронці підозрюють у вбивстві. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У школі, де навчалася 9-річна Вероніка, розповіли, що останні два тижні дівчинка не ходила до школи через хворобу. Але взагалі вчилася дуже добре і родичі їй у всьому допомагали.

"Знаємо й маму, і бабусю, і батька. Навчалася учениця в нас в 3-му класі, бездоганна дівчинка. Батьки і бабуся постійно опікувалися нею, ніщо не могло передбачити трагедії", — розповів чоловік.

"Нормальна, дуже прекрасна була, віталася постійно", — додав інший чоловік.

"Шок, страшний шок. Добрі люди. Допомагала кому треба, щось підвезти чи на каву запросити, чи в гості", - розповіла жінка.

Наразі база відпочинку, де опівночі все сталося, зачинена. За даними поліції, він належить матері померлої жінки. Кілька років тому сім'я, в якій сталася трагедія, переїхала до села зі Львова, щоб допомагати бабусі з бізнесом, кажуть сусіди.

Чи підтримувала жінка стосунки з батьком дітей — невідомо. Він іноді забирав дітей зі школи.

Мотив злочину поки що невідомий. Поліція не називає жодних версій. Також поки не розголошують, чи мала жінка проблеми з психікою і чи стояла десь на обліку.

EXMO affiliate program