Син Авакова придбав елітну нерухомість у Києві (відео)

20 мая 2021 г. в 14:43

За словами журналістів, останніми роками Аваков-молодший обзавівся привабливою нерухомістю у столиці — 4-поверховою офісною будівлею в урядовому кварталі та 7-поверховим готелем «Голосіївський».

Про це повідомляє Слідство.Інфо.

“Якщо вірити публічним даним, то коштували ці об’єкти Авакову-молодшому та його бізнес-партнерам підозріло мало — у десятки, а часом і сотні разів дешевше ринкової вартості цього майна. Зокрема, готель «Голосіївський» обійшовся за ціною однокімнатної столичної квартири — в один мільйон гривень. Це виглядає особливо дивним, враховуючи той факт, що двома роками раніше американська компанія купила акції цього готелю за 111 мільйонів гривень — тобто у понад сто разів дорожче.”, – повідомляє журналіст видання.

Власником будівлі, яка розташована недалеко від Офісу Президента, Аваков-молодший став за 16,4 мільйона гривень. Саме стільки він вніс до статуту фонду, на балансі якого перебувала згадана будівля. Натомість рієлтор оцінює цю нерухомість у 125-138 мільйонів гривень. І готель, і офісний центр раніше були пов’язані з бізнес-оточенням нинішньої пані посол України у США Оксани Маркарової.

Перехід цих будівель від колишніх власників до Авакова-молодшого дивним чином збігся у часі з інтересом слідчих Нацполіції до інвестиційної групи родини Маркарової.

EXMO affiliate program