Син поліцейського відкрив елітний комплекс відпочинку під Києвом (відео)

11 августа 2020 г. в 13:12

Син начальника Департаменту управління майном Нацполіції Івана Наумова став власником фірми, яка 29 липня 2020 відкрила комплекс відпочинку NAVY під Києвом.

Зазначають, що Наумов-старший постійно відвідував комплекс напередодні його відкриття і після, зокрема, в робочий час. Його дії мали вигляд управління процесом облаштування комплексу.

На питання журналістки про те, що начдепартаменту поліції і службова Skoda годинами роблять у комплексі відпочинку NAVY, чиновник заявив:

"Я жодного стосунку до цього не маю".

На наступний день Наумов-старший написав пост, у якому визнав, що цим проєктом займається його син Микола, який отримав гроші із сімейного бюджету.

"Із сімейних заощаджень була виділена сину допомога для запуску і старту роботи комплексу", - зазначив чиновник.

За даними держреєстру юросіб, син Наумова вніс до статутного капіталу свіжоствореної компанії-орендаря комплексу (ТОВ "Радіус 88") 2 млн грн.

При цьому на кінець 2019 року завгосп Нацполіції задекларував сукупних сімейних заощаджень трохи більше половини від цієї суми - 1,3 мільйона гривень.

Також відомо, то земля, на якій зараз побудований комплекс NAVY, і ділянка, на якій будується 5-поверховий будинок, записані на тещу Івана Наумова. Журналісти зазначили, що офіційних доходів, на які теща чиновника могла б усе це придбати, вони не виявили.

stopcor.org

EXMO affiliate program