Син загинув на очах батька: подробиці лобового зіткнення авто з чотирма загиблими (Відео)

2 ноября 2021 г. в 09:30

Внаслідок лобового зіткнення з фурою на зустрічній смузі траси Кропивницький-Кривий Ріг в ніч на 1 листопада загинули всі четверо людей, які їхали в легковому авто “Кіа”.

Як повідомляє ГУ Нацполіції у Кіровоградській області, за попередніми даними правоохоронців, аварія сталась, коли легковик пішов на обгін і на зустрічній врізався у фуру.

“Внаслідок пригоди 46-річний водій КІА та троє неповнолітніх пасажирів віком 12, 14 та 16 років загинули на місці події”, – повідомили правоохоронці.

Як повідомляє ТСН з місця ДТП, в аварії загинув тренер, який за кермом "КІА" віз трьох юних спортсменів зі змагань. Позаду в іншому авто їхав батько одного з підлітків. Смертельна аварія сталась на його очах.

"З Кіровограда вони їхали. Я намагався уникнути зіткнення. Він в останній момент з узбіччя виїхав і влетів у мене", - каже про обставини лобового зіткнення з "КІА" водій фури.

За фактом смертельної ДТП поліція Кіровоградщини відкрила кримінальне провадження. Чи міг водій фури уникнути лобового зіткнення з легковим авто та всі інші обставини аварії має встановити слідство і та експертизи, призначені поліцією.

EXMO affiliate program