Сів за кермо напідпитку: на Волині чоловік речниці поліції вчинив самогубство після ДТП з однією загиблою

20 ноября 2020 г. в 07:20

Чоловік речниці ГУ Національної поліції у Волинській області Ольги Бузулук Роман Бузулук, який спричинив смертельну ДТП у Луцьку, скоїв самогубство, повідомляє ВолиньPost.

За словами жителів Любомльського району, де стався інцидент, чоловік вистрілив собі у грудну клітку з рушниці.

Підозрюваний увечері 27 вересня 2020 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом Infiniti-QX50, зіткнувся з Volkswagen Passat. В результаті загинула 47-річна пасажирка Volkswagen.

Роману Бузулуку повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України). Суд заарештував винуватця ДТП з правом виходу під заставу. Він вніс 168 тисяч грн застави та 5 жовтня вийшов з СІЗО.

В момент ДТП в Infiniti перебувала прессекретарка ГУ НП Волинської області Ольга Бузулук. Вона отримала нетяжкі тілесні ушкодження. За її словами, її чоловік рухався зі значним перевищенням швидкості, і вона ніяк не могла на нього вплинути.

«Ніколи не сприйму того факту, що мій чоловік керував нетверезим і що це стало однією з причин цієї летальної аварії. Морально мені зараз дуже тяжко. Я надала правдиві свідчення з приводу аварії і всіляко сприяю слідству в розслідуванні причин ДТП та жодним чином не захищаю чоловіка», — розповіла Ольга Бузулук в коментарі Район.Луцьк.

nv.ua

EXMO affiliate program