Сів за кермо п’яним та в’їхав у бетонну огорожу: подробиці ДТП, внаслідок якої дитина впала у кому

21 августа 2023 г. в 19:00

11-річний хлопчик перебував на пасажирському сидінні.

У поліції розповіли про причини трагічної ДТП у Березівському районі Одеської області – водій сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП України в Одеській області.

ДТП сталося 20 серпня близько 21:00 між селами Демидове та Михайло-Олександрівка. 24-річний водій автомобіля ВАЗ, рухаючись з Демидово до Михайло-Олександрівки, не впорався з керуванням та в’їхав у бетонну огорожу мосту.

Внаслідок ДТП сам водій та його 11-річний сусід, який перебував на пасажирському сидінні легковика, були доставлені до районної лікарні. У чоловіка діагностували забиття ребер та грудної клітки, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, а у дитини – політравму, закриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку. Хлопчик знаходиться у комі.

Перевірка водія на стан сп’яніння показала, що він був п’яний, у його організмі виявили 3,36 проміле алкоголю.

Водія затримали, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 КК України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

odessa.online

EXMO affiliate program