Скандал на Київщині: глава поліції Чабанів на швидкості влетів у фуру - момент потрапив на відео

9 сентября 2021 г. в 21:30

Біля Києва на трасі Київ-Одеса 8 вересня сталася ДТП з фурою та легковиком. Ravon на швидкості, майже не гальмуя, влетів у вантажівку. За кермом шаленої автівки знаходився Віктор Поштаренко, майор поліції і керівник відділення поліції у Чабанах. Відео події опублікував екс-очільник атестаційної комісії МВС Роман Синицин.

У дописі до відео Синицин стверджує, що правоохоронець перебував за кермом у нетверезому стані.

"..пізно увечорі їхав п'яний в соплі і вїхав в вантажівку на Одеській трасі. Буває. Але Вітя - керівник відділу поліції Чабанів", - йдеться у пості.

Роман Синицин вважає, що у зв'язку з високою посадою учасника ДТП, "є глибока підозра шо відмазали і порішали".

Згодом з'явився коментар поліції Київської області, в якому стверджується, що "в результаті зіткнення поліцейський отримав тілесні ушкодження та наразі перебуває у лікарні.. у нього відібрано зразки крові для проведення відповідних експертиз. На даний час факт алкогольного сп’яніння у жодного з учасників ДТП не підтвердився. Обидва транспортні засоби рухалися з ввімкненим світлом фар".

Своєю чергою Синицин запевняє, що автівка, на якій пересувався поліцейський, належить Святошинській РДА.

Треба зазначити, що спочатку інформація щодо події з'явилася у пабліку "Київ оперативний". Водій фури сам зафільмував наслідки ДТП та виклав у мережу. У коментарі чоловік стверджує, що водій легковика їхав без світла, але на оприлюдненому відео зіткнення видно, що це не так.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program