Скандал у ліцеї на Волині: директорка школи розповіла, чому знищила русскій корабль (відео)

8 июня 2022 г. в 04:01

В Іваничівському ліцеї №1 випускники на прощання зі школою вирішили намалювали сучасний патріотичний малюнок про русскій корабель. Однак він не сподобався дирекції ліцею і через певний час його зафарбували.

Очільниця навчального закладу Марія Шевчик розповіла журналістам телеканалу «Конкурент TV», чому патріотичну роботу одинадцятикласників замалювали.

«Картину вони малювали без відома директора школи та класного керівника. Я до цього не причетна... Вони ввечері прийшли самі. Класний керівник, про це не знала. Директор школи – теж», – розповіла директорка ліцею.

Директорка також заявила, що у них немає традиції малювати щось перед школою, проте місцеві жителі надіслали журналістам фото з попередніх років, де на порозі школи випускники малювали різноманітні зображення.

«Я нічого не думала. Якби попередили, то може хай би й малювали, але я після цього класному керівникові сказала, не могли б намалювати вони гарно ту картину і здати нам. В нас куточок слави є. Ну, щоб помістити там», – додала Марія Шевчик.

Чим саме не сподобався дирекції патріотичний малюнок випускників школи – так і не зрозуміло.

konkurent.ua

EXMO affiliate program